M&G Horeca Expert
managementevents-restaurante.ro


Un restaurant de success se bazează pe locație, preparate unice și gustoase, personal calificat  și jovial. M&G Horeca Expert vine în întâmpinarea proprietarilor de afaceri în domeniul HORECA cu programe de training ce acoperă fiecare aspect operațional.

Fiecare restaurant este unic în felul său, dar deosebirea pe piață o face și un service apropiat  de conceptul stabilit cât și de ceea ce așteaptă clienții să primească.

Primii pași în elaborarea unui curs sunt: studierea standardelor operationale ale locației,  înregistrarile cu instruirile efectuate, evaluările efectuate, sistemul de bonusare a angajaților  (indiferent de natura acestora), evaluarea efectivă a locației si a personalului prin tehnica  clientului misterios.

 

În urma evaluarii locației și a personalului, se pot identifica nevoile reale de instruire și  training, astfel toate cursurile pe care le organizăm sunt 100% personalizate.

Organizăm traing-uri pentru toate sectoarele funcționale din domeniul HoReCa:                              ospătari,  bucătari, vânzări, recepție, cameriste.

 

Teme posibile de training:

  Tehnica servirii preparatelor și băuturilor

  Tehnici de preparare a produselor la masă

  Gestionarea eficientă a serviciilor în salonul restaurant

  Asocierea vinurilor cu preparatele

  Dezosare, flambare, sabrare

  Organizarea eficentă pentru evenimente

  Păstrarea și eficientizarea stocurilor ( materii prime și materiale)

  Eficientizarea sistemului HACCP

  Organizarea spațiului din zona de producție

  Rețete și metode noi de preparare

  Meniuri festive cu efectul "WOW"

  Dezvoltarea portofoliului de clienți

  Cum să vindem eficient

  Tehnici de vânzare a evenimentelor, grupurilor

  Marketing eficient

  Activităti de front office

  Sisteme de gestiune hotelieră - Fidelio 8

  Activităti de house-keeping

 

La cerere, se pot organiza și cursuri de calificare acreditate ANC.

 

Traing-uri și Cursuri


* Ospătari și personal servire.

>>>>

* Bucătari, Ajutor bucătar.

>>>>

* Barmani.

>>>>

* Aprovizionare.

>>>>

* Vânzări și Marketing.

>>>>

* Recepție, Cameriste.

>>>>

* Metode Inovatoare de pregătire și preparare, dezvoltarea de noi rețete.

>>>>

* Metode clasice de servire la masă, dezosare, flambare preparare la masă.

>>>>