Un restaurant de success se bazează pe locație, preparate unice și gustoase, personal calificat și jovial. M&G Horeca Expert vine în întâmpinarea proprietarilor de afaceri în domeniul HORECA cu programe de training ce acoperă fiecare aspect operațional.
Fiecare restaurant este unic în felul său, dar deosebirea pe piață o face și un service apropiat de conceptul stabilit cât și de ceea ce așteaptă clienții să primească.
Primii pași în elaborarea unui curs sunt: studierea standardelor operationale ale locației, înregistrarile cu instruirile efectuate, evaluările efectuate, sistemul de bonusare a angajaților (indiferent de natura acestora), evaluarea efectivă a locației si a personalului prin tehnica clientului misterios.
În urma evaluarii locației și a personalului, se pot identifica nevoile reale de instruire și training, astfel toate cursurile pe care le organizăm sunt 100% personalizate.
Organizăm traing-uri pentru toate sectoarele funcționale din domeniul HoReCa: ospătari, bucătari, vânzări, recepție, cameriste.
Teme posibile de training:
Tehnica servirii preparatelor și băuturilor
Tehnici de preparare a produselor la masă
Gestionarea eficientă a serviciilor în salonul restaurant
Asocierea vinurilor cu preparatele
Dezosare, flambare, sabrare
Organizarea eficentă pentru evenimente
Păstrarea și eficientizarea stocurilor ( materii prime și materiale)
Eficientizarea sistemului HACCP
Organizarea spațiului din zona de producție
Rețete și metode noi de preparare
Meniuri festive cu efectul "WOW"
Dezvoltarea portofoliului de clienți
Cum să vindem eficient
Tehnici de vânzare a evenimentelor, grupurilor
Marketing eficient
Activităti de front office
Sisteme de gestiune hotelieră - Fidelio 8
Activităti de house-keeping
La cerere, se pot organiza și cursuri de calificare acreditate ANC.
* Ospătari și personal servire.
* Bucătari, Ajutor bucătar.
* Barmani.
* Aprovizionare.
* Vânzări și Marketing.
* Recepție, Cameriste.
* Metode Inovatoare de pregătire și preparare, dezvoltarea de noi rețete.
* Metode clasice de servire la masă, dezosare, flambare preparare la masă.