Este principala și singura întrebare la care trebuie sa știm răspunsul pentru a avea un restaurant de succes care generează profit.
Stabilizarea unei operațiuni sau reinventarea acesteia necesită un set de abilități manageriale, experiență operațională în cadrul restaurantelor, cunoașterea situației financiare a locației, marketing și un management focusat pe dezvoltare.
Consultanții M&G Horeca Expert vin cu o experiență vastă în implementarea de sisteme de management, cost control, creștere a vânzărilor, strategii de promovare, toate fiind atribute importante în dezvoltarea unui restaurant de succes.
Abordarea noastră implică toată echipa din cadrul restaurantului astfel încât fiecare membru din echipă să înțeleagă și să execute cu precizie strategiile stabilite, să ofere continuitate și consistență, asigurând succesul.
Sistemul nostru de evaluare a unei operațiuni se aseamănă cu o radiografie, examinând fiecare aspect al operațiunii pentru a identifica punctele forte dar și cele nevralgice. Oferim o evaluare obiectivă a operațiunii indiferent de mărimea și conceptul restaurantului.
Fiecare evaluare este personalizată în funcție de standardele operaționale, personal, cotă de piață, zona de activitate a locației și specificul acesteia.
Evaluarea meniurilor este făcută de către consultanții noștri astfel încât să punem accent pe originalitate, cost-control și specificul restaurantului.
Împreună analizăm concurența, clientela, furnizorii și propunem cele mai potrivite preparate pentru a maximiza veniturile, optimiza profitul, controla pierderile. Implementăm, dezvoltăm și urmărim procesul de rebrand-uire a meniului și rețetelor.
Oferim suport pentru utilarea și echiparea spațiilor de producție și servire, menu engineering, cost versus preț de vânzare, menu design, instruiri pentru personalul activ ospătari, barmani, bucătari.
* Standarde Operaționale.
* Instruiri cu personalul.
* Dezvoltare Meniu și Rețete.
* Instruiri cu personalul din bucătărie.
* Cost Rețete vs Preț Vânzare.
* Analiza Clientelei și a Concurenței.